2017-03-08 914 浏览
今日突然想食日本引野于是就去左呢间系学校附近既乌冬日本店☺️因为系lunch时间都ok多人好好彩地我地4个咁啱有个卡位坐~我地一人嗌左一个lunch set 但佢既lunch set都唔平架65-70左右一个lunch包一杯野茶/蜜咁我嗌左份菠菜芝士一口鸡饭而朋友就嗌左猪软骨汤拉面~首先上既系我份菠菜芝士一口鸡饭 睇落个卖相真系麻麻地 我本身谂住会系粒粒拉芝士同埋真系有菠菜!点知得菠菜碎/粉?同埋系芝士酱黎/.\佢个饭好大碗超多饭 但系捞埋既芝士酱完全唔足够搅到个饭淡左d同埋好腻😶而佢既一口炸鸡亦都得好少 4块左右食落都唔系好嫩个只只系少少咸咸地咁...之后朋友个猪软骨汤拉面望落好大碗 因为佢个窝好大😂但系夹落完全唔系个回事 得超少既面 另一个男仔朋友话完全唔够食...猪软骨又系好少得2件左右 不过食落都算系腍同入味既 汤底方面冇乜特别只系普通汤头 唔系好香浓个种啰总括黎讲我觉得麻麻地同贵左d以呢个水准黎讲 应该冇下次🙈
我嗌左份菠菜芝士一口鸡饭而朋友就嗌左猪软骨汤拉面~
首先上既系我份菠菜芝士一口鸡饭
菠菜芝士一口鸡饭