2021-03-14
见到上网推介价格又抵就谂住一于试下。去到安排我哋坐bar枱,我哋叫左9贯同12贯,omakase食嘅其中一part其实都系睇师傅嘅展示,但serve我哋嘅师傅唔系我哋前面果个,反而系角落头果个,完全睇唔到佢做紧乜,连名牌都无,好似学徒咁,然后佢俾我哋嘅碟系普通碟,其他一样食9贯嘅碟都比较精美,唔知咩原因。前菜沙律同海蜇都几好味,蒸蛋就好一般。油甘鱼、雕鱼、其他寿司都正常嘢无咩特别,海胆、拖罗就最好味,之前上网睇片最后会系乌冬,但变左做手卷,太多芝麻,盖过哂d味,再之后嚟个甜品咖啡雪糕球。环境一般般唔系靓装,店唔大,一入门口就bar枱,客与客之间都好近,帮倒茶服务好,唔会要你无先倒,呢样几好。因为新年后去唔知会唔会加二所以打电话去问定,到最后去到价钱竟然唔一样,加咗价。整体,呢个价钱嘅omakase系平,无左师傅serve,食物种类一般,味道一般,环境一般,只可以话呢个价钱去第到可以食好D。
前菜沙律同海蜇都几好味,蒸蛋就好一般。