2015-03-06 4238 浏览
今晚是老公生日,选择了公司附近的餐厅食一顿简单的西餐!谂住网上预约仲有9折,姑且一试!上到去环境算宽敞,不过硬系感觉不太高级!今日set menu 四度菜418,选择左wild mushroom 做头盘,意大利菜汤,主菜食steak, 甜品系心太软!前菜个酥皮盒好韧,味道普通!汤就正常偏酸,牛扒就普普通通!全晚最好食只系餐前热辣辣面包!同埋厨房真系记得我留言要享甜品写happy birthday to my hubby! 只不过心太软都唔特别好味!埋单先知系restaurant week, 个set dinner 已经平左所以无订位九折优惠!虽然送埋matching wine (我大肚唔饮得),转左做餐饮,之但系都唔算好抵!2人埋单$920!
汤就正常偏酸,牛扒就普普通通
2015-03-04
庆祝纪念