2019-07-21 420 浏览
今晚去左食金泰园既晚餐,都几好既环境,人都唔算好多,几适合一家人去食饭😋但系职员既服务就麻麻地,我想叫人过黎落单,举左手劲耐都冇人理。佢地净系挂住倾计,最后我行埋出去叫人先有人理🙈⋯⋯不过食物都ok既,我地叫左一个炒金边粉,一个小食拼盘,一个芒果糯米饭(仲有得拣白糯米定柴糯米,我地拣左紫糯米😍),一杯龙眼冰,同一杯珍多冰。本来仲叫左个甜品拼盘,但佢漏左单,最后都系cancel左算🙈⋯⋯不过d野食上得好快,落完单无耐就上菜!个金边粉都几足料几好食。而小食拼盘有虾饼、凤凰饼、春卷同鱼饼4样野,虾饼同凤凰饼劲好食,食到停唔到,相反春卷同鱼饼就好一般,鱼饼仲有小小怪味。个芒果糯米饭既饭都几好食,但甜品黎讲份量都几多,有d饱。个芒果都有小小酸,不过overall 都可以接受。