2022-11-22 350 浏览
行過炮台山英皇道,好鍾意三隻字,門面吸引,早餐款式內藏不平凡,花膠火腿通粉,丹麥多士,牛仔腸,隔離個客叫完早餐之後,很緊張自己唔食牛,想問清楚職員,才知牛仔腸也不是牛,只是豬肉,不過條腸仔同平時唔同味道係好味嘅。星期日早餐時段坐滿客人,但凍飲膠杯,殘夠程度好似用咗10年,凍飲膠杯又花又好殘,我用嗰隻仲穿窿漏奶茶到枱面,職員處理方法,攞另一隻杯嚟就咁喺我面前倒落去!我叫的早餐,少咗一條牛仔腸,同職員講完後,提供咗另一種平時的雞肉腸,我問點解唔同咗,職員答案令我氣結,都係一樣啫,Menu寫牛仔布腸故才吸引我order ,你求其比另一樣嘢打發我,真係無言!外出吃個早餐,一定要豐富些,追加$8豬扒兩位盛惠$97!
行過炮台山英皇道,好鍾意[大小姐]三隻字,門面吸引,早餐款式內藏不平凡,花膠火腿通粉,丹麥多士,牛仔腸,隔離個客叫完早餐之後,很緊張自己唔食牛,想問清楚職員,才知牛仔腸也不是牛,只是豬肉,不過條腸仔同平時唔同味道係好味嘅。
外出吃個早餐,一定要豐富些,追加$8豬扒兩位盛惠$97!