2009-07-14 4 浏览
晚上与朋友2人去,5:30-7:30时段.全间野都几大,都几干净整体d野食都系麻麻,刺身款色很少,亦不甚突出炉端烧物属一般,无咩特别,一般货色烧鸡翼又细只,大概用街市最便宜果种鸡中间翼烧青鱼用细条size廉价货品果种,见到好干又其貌不扬,但入口都甘甜,算合格吉列蚝,食落唔腥,但D炸粉厚蚝肉好细只,好像冻肉店盒装货,令我想起以前的大久保当晚我地坐张台好细张好窄,当时只系5点45分得1成人也没有朋友表示佢打电话book位,曾经话成间full哂,都算啦体谅你们full哂但食了一个钟左右,当时仲有30mins,佢地叫你last order转身要埋单,之后就提你要交台最火既系我地走时7点30分,得5成座位有人当时全场都未试过有坐多过一半嘅客.门口又无人等,讲真驶唔驶咁当晚有好多吉位,我隔离仲有张由三张拍埋嘅六个人的台都成晚无人坐我地根本就唔驶坐得咁迫,估都估唔到咁绝今早我一个人去茶餐厅,很少客人时亦给我坐张4人台啦食物质素水准一般,佢唯一嘅好处就系平啰食餐饱,不是食餐好服务又绝对唔系好,个个木口木面既,未必再有下次啰~
整体d野食都系麻麻,刺身款色很少,亦不甚突出
炉端烧物属一般,无咩特别,一般货色
烧鸡翼又细只,大概用街市最便宜果种鸡中间翼
当晚我地坐张台好细张好窄,当时只系5点45分得1成人也没有
转身要埋单,之后就提你要交台
最火既系我地走时7点30分,得5成座位有人
我地根本就唔驶坐得咁迫,估都估唔到咁绝
今早我一个人去茶餐厅,很少客人时亦给我坐张4人台啦
食物质素水准一般,佢唯一嘅好处就系平啰食餐饱,不是食餐好
服务又绝对唔系好,个个木口木面既,未必再有下次啰~