2009-08-11
想了一会, 记起有呢间餐厅未试过, 就黎试下啦, 黎到已经系夜晚10pm两口子吃了一个韩式㶽饭 (另加了5蚊要牛肉, 后来才知道是加上面做"食送", 捞埋黎食)再叫了一客人参鸡汤, 等了大约十五分钟饭先上, 姐姐仔即刻问我地要唔要辣, 我地说要, 她就动手了, 我没有想过她会帮我地捞埋一边食, 一边听到姐姐仔同哥哥仔及厨房厨师的对话, 内容有时夹杂粗口, 有点呆了汤等了再好一会儿才上, 但上桌时, 真的翻滚的啊! (没有想过是那么热的)人参味不太浓, 但鸡是原只的呢, 我一个人可以食晒成只呢, 而汤内有d米, 都几好饮男朋友说味道令他想去韩国, 但本人不受得人参的味道, 所以就不太喜欢了而饭的口感都几好, 有咬口, 唔会话太淋, 而且很香的但略嫌牛肉的份量少了点...而且找不到饭焦啊!走的时候, 男老板很好礼貌, 又唔好意思, 又多谢晒!
再叫了一客人参鸡汤, 等了大约十五分钟
而饭的口感都几好, 有咬口, 唔会话太淋, 而且很香的
但略嫌牛肉的份量少了点...而且找不到饭焦啊!
走的时候, 男老板很好礼貌, 又唔好意思, 又多谢晒!