2007-12-26 6 浏览
今日圣诞节,谂住去睇惊天夺宝2。之前有D时间,咪谂住食埋嘢。成个商场最平系呢间,谂都无谂就钟左个头入去。点知一入去就大镬!食物份量细唔在讲,甜酸鱼柳得六七件,细细件,牛展豆腐D牛展超薄,比得上杜雷丝,豆腐咁平都系一樽咁大把。呢D小菜加菜饭每位十蚊,咁要了两碗菜饭,点知菜饭的份量系比我用紧只mouse大小小,普通人绝对唔够食。讲埋服务,有个男侍应永远手放背后周围望,唔做野,其他都ok勤力啦,不过唔好谂住佢地会听你讲去追单。老土系要人叫先会拎水俾人,不过最别致系我隔离枱有两个客,问侍应要两杯茶,点知个侍应喃喃自语咁话我地无茶,就拎左本menu俾客人叫佢点特式茶,搞到个客要死死气叫佢拎两杯唔使钱的水......醒小小得唔得?唉,其实埋单每位六十蚊,若在其他地区,已经系餐厅的入门级数,但当然在呢个商场黎计唔算贵,不过再睇埋食物同服务,真系超唔得。隔离印尼野巴东我以前食过两次,贵多三四十,但系味道就叫人回味啦。如果要我给这餐厅一个罢吃的期限,我会系一万年!

如果要我给这餐厅一个罢吃的期限,我会系一万年!