今天忽然间兴起,又想同屋企人食饭,讨论食乜期间,谂起稻香仲有一蚊鸡优惠未做完,又话去食一蚊鸡,不过去稻香食好似无乜新意,哈哈,不如就去试下客家好栈既一蚊霸王鸡。睇一下个菜单,有一个推介,𫠐鱼两味(面酱蒸头腩及田园炒球),仲有咕噜肉送,就点左呢个,另外当然系点左一蚊鸡喇,仲有系椰香蒸馒头面酱蒸头腩~~~~超好食,本身唔系好钟意食鱼腩,但呢个菜,连我呢个唔钟意食鱼腩的人,都不停食,佢蒸得好滑,虽然鱼本身都多骨,但无损佢既美味。田园炒球~~~~~𫠐鱼肉炒肉豆,鱼肉炒得好爽口,啖啖肉无骨,好食霸王鸡~~~~~~~一蚊鸡用左霸王鸡的做法,好食过穗香鸡,不过都系好鞋椰香馒头~~~~~食唔到椰香味,不过我就无点炼奶,可能椰香味系果度今晚食左 1蚊鸡 3只 = $3𫠐鱼两味送咕噜肉 = $166 椰香馒头 = $20 4个人总共 = $191超抵食,一人都唔驶$50 另外值得一赞的是,呢间店的待应哥哥,招呼得好好,又会同客人讲下笑,令食饭的气氛好轻松,食饭都开心好多

就点左呢个,
另外当然系点左一蚊鸡喇,仲有系椰香蒸馒头

今晚食左
1蚊鸡 3只 = $3
𫠐鱼两味送咕噜肉 = $166
椰香馒头 = $20
4个人总共 = $191
超抵食,一人都唔驶$50
令食饭的气氛好轻松,食饭都开心好多
1蚊霸王鸡
咕噜肉
面酱蒸头腩
田园炒球
椰香馒头
2009-04-13
$47.75 (晚餐)
1蚊霸王鸡
咕噜肉