2021-12-18
-好耐已经冇得出国去旅行💔 知道无老锅终于嚟到香港,点都要试吓,话晒佢系我去台北时一定会去食嘅其中一间火锅店🍲😍-去到门口,店员好细心咁同我哋介绍咗食物,由于我哋都唔太食得辣,所以要咗个冰淇淋豆腐汤,知道香港同台湾一样都系鸭血、豆腐任食,真系几吸引🤪-由于今次都系解吓旅行瘾,所以食物我就唔一一介绍,只可以讲真系顶吓瘾,当日都好full booking,所以服务我觉得都系偏赶,谂住饮吓头啖汤先,点知张生都未舀,侍应已经加咗汤😂 (但当时系未有嘢食…)-食物质素我觉得ok,不过其实同主打平价嘅牛大人其实差唔多,但价钱就差一截😶 不外乎都系蛋饺、台湾进口嘅豆皮,但就系单点🤭-食咗一次,其实同价位嘅会有更好嘅选择,但一次半次解吓乡愁嘅都还可以🤭