2023-09-12
同朋友定期都要食依间家庭式经营嘅halal food 🥺❤️每次必嗌嘅Chicken Tandori Pizza 同埋Beef Kebab,一样无令我哋失望,价钱唔贵,而且份量够大方🧀👩🏼🍳⬆️Chicken Kebab好正好食!记住一定要加佢嘅mint sauce,入面有好多生菜🥬!大大啖咬了!⬆️鹰嘴豆泥有惊喜!有种食粒粒薯仔🥔嘅口感!好啱沟埋naan夹住一齐食⬆️Chicken Tandori & Beef Pizza (Half-Half)我中意鸡𠮶啲!我成日营住啲牛有阵羊肉嘅味道😂😂⬆️Peach soda (Non alcoholic)每次嚟都要嗌嚟饮!淡淡地!不过朋友嗌嘅Mango Lassi & Pistachio Milkshake都好出色❤️不过唯一嘅缺点系真系等得有啲耐!我哋7:45pm到,差唔多9:00pm先有野食🫓!如果好饿或者无乜耐性,就唔建议嚟依到食饭了🥺🥺🥺
⬆️Chicken Kebab
⬆️鹰嘴豆泥
有惊喜!有种食粒粒薯仔🥔嘅口感!好啱沟埋naan夹住一齐食
我中意鸡𠮶啲!我成日营住啲牛有阵羊肉嘅味道😂😂
⬆️Peach soda (Non alcoholic)