2022-11-10 69 浏览
隔一排冇食车仔面就会心思思想食😌 而湾仔春园街嘅十兄弟车仔面就系其中一间我觉得好食嘅面店,无论咩时间都几乎满坐,好受欢迎👏 除咗环境干净企理外,老板娘又nice, 仲要系QR Code落单,简直系快靓正👍🌟招牌八宝面 $55 (菜底)呢个系preset咗嘅,有齐我最爱嘅𩠌🤩 牛坑腩、大肠、猪红、萝卜、鱼旦、猪皮、粟米、云耳🤩 全部都好入味,最正系辣度、汤底、葱等等配料都可以自由选择。佢个秘制香辣汁真系超正,食得辣嘅朋友可以试吓中或者大辣,劲香劲过瘾🤩 可以拣坐低简直系减肥人士嘅福音😆😆🌟葱油红肠猪扒捞公仔面呢个份量真系劲足😎猪扒劲大块,煎香咗嘅猪扒肉质好嫩,好好食😋 红肠都好正👍 最正系个葱油真系劲香,捞埋公仔面一齐食又邪恶又满足😆🌟炸云吞半份 $20呢个又系必食,跟餐加$20有三大粒,云吞炸到脆卜卜,个馅都好味😋

🌟招牌八宝面 $55 (菜底)

🌟葱油红肠猪扒捞公仔面

🌟炸云吞半份 $20