餐厅: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
资讯:

2022-11-01 59 浏览
好辣的我,一直都想试下呢间中环好评川菜面馆,估唔到一试就上瘾,难怪咁多好评顾名思义,铺头主打就系面,再睇下加唔加小食同甜品,今次我就试左疯狂牛肉面+煎蛋+肥肠,同埋蕃茄牛肉面加大排+煎蛋,同埋加个棒棒鸡棒棒鸡是冷盘来的,味道正常,唔差但冇咩特别蕃茄牛肉面个汤底有好浓既蕃茄味,直头可以当汤咁饮,牛肉同大排有嚼劲得黎唔会太硬,加埋弹牙既面条,冇得弹疯狂牛肉面,可自行选择麻度同辣度,好贴心,而肥肠果然不得了,可惜份量比较少最后黎碗冰粉清清个喉咙,味道唔错但配料比较少总括黎讲,疯狂小面既面真系好食,不论系蕃茄汤底定疯狂汤底咁好味,而价钱方面,以中环区黎讲唔算贵,绝对值得一去再去

棒棒鸡是冷盘来的,味道正常,唔差但冇咩特别

最后黎碗冰粉清清个喉咙,味道唔错但配料比较少