2022-06-03
继上次喺佐敦得到一个不好的希腊风体验用左第一个胃剩紧余一半误闯入黎呢间估唔到件蒜蓉芝士包好食到想自己试整 ⸝⸝ᵒ̴̶̷̥́ ⌑ ᵒ̴̶̷̣̥̀⸝⸝行过被呢间门面写意Cafe而吸引Logo 很可爱 ʕ⸝⸝⸝˙Ⱉ˙ʔ 好似喺边度见过你咁既?┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈𓋜 Duo Cheese Honey Garlic Panini $78蒜蓉芝士组合从来唔会差一上菜就闻到一阵热烘烘既香味ദ്ദി^._.^即整够热的程度系想拎起分俾朋友俾块包辣亲手🥶🥵 (尾图睇有片睇(゚∀゚)…超级无敌多芝士下加蒜蓉香味外加Panini既超级软棉棉 旁边跟埋蜜糖 自由调教甜度咸咸甜甜的 😌 ⸒⸒整体超!级!可!以!👁👁𓋜 Tiramisu Croffle Pops $62🥐(𓁹‿𓁹)🥐ℂ𝕣𝕠𝕚𝕤𝕤𝕒𝕟𝕥 + 𝕎𝕒𝕗𝕗𝕝𝕖 = 𝙲𝚛𝚘𝚏𝚏𝚕𝚎Croffle 在韩国热潮了一段时间但我呢个大乡里 到最近先初体验卷好既牛角包面团放入窝夫机夹热窝夫芯位保留到牛角包一层层酥软酥脆松软喜欢它的酥脆的口感Tirimusu味唔算话太浓唔系真系会失眠🫣𓋜 Chocolate $46 味道偏淡 但胜在唔会甜同面头既大大粒棉花糖就好打卡able劲可爱帮
用左第一个胃剩紧余一半误闯入黎呢间
行过被呢间门面写意Cafe而吸引
Logo 很可爱 ʕ⸝⸝⸝˙Ⱉ˙ʔ 好似喺边度见过你咁既?
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
蒜蓉芝士组合从来唔会差
一上菜就闻到一阵热烘烘既香味ദ്ദി^._.^
即整够热的程度系想拎起分俾朋友
俾块包辣亲手🥶🥵 (尾图睇有片睇(゚∀゚)…
超级无敌多芝士下加蒜蓉香味
外加Panini既超级软棉棉