2020-08-04
好眼训既一个星期日,训左4个钟又起身。一个中午爆左一身汗,然后去湾仔探同事,谂紧食咩之际,同事推介Five guys!好,听话一下!试试佢喇(反正佢初初开既时候都想试)同事话little应该够我食,咁又听佢话要左个little cheese burger $65薯条(little)$40汽水(任饮)$35冇位坐,企系度食都有一番风味既!先斟左汽水,然后等叫No.拎包!呀!买包既时候要拣自己想要既配料!有成15款你拣!冇准备之下冇谂点样配搭好d,就叫左几款大路野!个burger并唔系传说中咁dry!包个part都几好呀,块汉堡都juicy几好食㖞!配料份量算多,食落都好新鲜!呢个little size真系够我食!一d都唔little!薯条超有傻仔味!而且呢个little又系一d都唔little......好多呀!我尽力食左8成!汽水款式都系大路野,自由斟几开心!如果钟意饮milkshake 就一定要黎试下,事关佢呢度好多味拣!!应该总有一款岩你!顺带一提!免费花生🥜都真系几好食!下次,还是有下次的~
一个中午爆左一身汗,然后去湾仔探同事,
谂紧食咩之际,同事推介Five guys!
好,听话一下!试试佢喇(反正佢初初开既时候都想试)
薯条(little)$40
汽水(任饮)$35
冇位坐,企系度食都有一番风味既!
先斟左汽水,然后等叫No.拎包!
配料份量算多,食落都好新鲜!
薯条
汽水款式都系大路野,自由斟几开心!
顺带一提!免费花生🥜都真系几好食!
下次,还是有下次的~
little cheese burger