2010-02-21 23 浏览
其实我几年前食过之后都冇咩兴趣再食,不过妈妈想食,就试多次啦3个人食,叫左个HKD1198O既二人餐有头盘- 烟三文鱼芝士酿蘑菇,唔知咩牛肉,主菜有和牛,牛柳,龙虾尾,三文鱼,羊架,仲有我最爱O既....ALL U CAN DRINK...妈妈一眼就睇穿我叫呢个餐系因为ALL U CAN DRINK...哈哈..个头盘都几好食,唔错,到主菜和牛当然YUMMY YUMMY,不个个牛柳就麻麻,相比之下当然唔受欢迎,个龙虾尾都唔系好出色,其他都OK啦.另再叫个一人餐,HKD308,可拣3个CHOICES,我地叫左海鲜,牛"只",仲有唔记得左,都系普普通通.总括黎讲,未试过STONEGRILL可以试下玩下,但其实唔系咁好玩,而且成身油烟味,D肉又"痴"底,所以真系一次就够,埋单HKD 1650,3个人食第二D既话,可以有更好O既质素.