2022-04-08 32 浏览
前排开始同男朋友爱上左食呢一间店舖嘅早餐,初初因为见到都几多人食所以谂住试吓,估唔到食过一次之后我哋都爱上左🤣一有时间就会落去食个早餐🤤珍宝烟肉全餐 $39对于细食又钟意食肉嘅我来讲,呢个烟肉全餐啱晒我,烟肉唔会煎得好干口,微微嘅脆边加上烟肉嘅油香,已经食到舔舔脷😋同样煎过嘅火腿同汉堡扒嘅油香都好好味,炒蛋炒得好滑👍🏼薯饼炸粉唔口厚,薄薄一层够酥脆,仲有茄汁豆,早餐极为丰富🥰吉列鱼柳 + 香滑炒蛋 + 轻量级蕃茄肉碎通粉 $36有两块鱼柳,鱼柳嘅炸粉同样唔厚炸得又够酥脆,里面滑滑嘅鱼柳连同沙律酱一齐食真系绝配!炒蛋蛋味够出够滑👍🏼至于轻量级嘅蕃茄肉碎通粉,个人应为都唔算好轻量,通粉煮得好入味,每一啖除咗食到通粉仲会食到肉碎粒同好香嘅蕃茄味,绝对系用咗新鲜蕃茄而唔系番茄酱,必食之选!

珍宝烟肉全餐 $39

吉列鱼柳 + 香滑炒蛋 + 轻量级蕃茄肉碎通粉 $36