2015-08-18
新城市差唔多所有餐厅都食过,唯独迟迟未试呢间。7点半黎到唔洗等,入面都算几靓,不过中间d枱有d密,同埋今日有一枱好多人嘅,嘈到倾计时几乎听唔到其他人讲野食物方面,首先来了的是意粉,唔记得叫咩,最特别嘅系下面有一层蛋,其实无咩特别。意粉有弹性,整体不过不失。薯角有3种酱,沙津、芝士、香草番茄,最钟意芝士酱。薯角有很多喺门口见到pancake ge display,一望就知系我今餐嘅target!!! 咸甜各拣左一个。Rosie's pancake 上有沙津菜,番茄,烟肉同芝士。第一啖食班戟,好香蛋味都好中意呢个口感,有少少甜味,一食爱上 。上面嘅野食同个班戟好match! 好好味!最后来的是冲绳紫薯班戟,班戟上有好多糖浆,同味道较淡唧紫薯混和啱啱好!上面仲有d黑豆丰富左口感班戟很好味,一定会再来,三个人每人埋单百几蚊。
班戟很好味,一定会再来,三个人每人埋单百几蚊。