2017-09-09
朋友介绍,几次经过都冇入嚟,的起心肝试吓。就由lunch 开始✌🏼喇呢度食物水准好稳定,最怕系去到啲餐厅一时就好食一时去又唔好食,离呢度就一定食到你心目中想要嘅味道,特别系牛肋肉㶽,牛肋好松化又劲juicy~~(唔系淋,系松化),有肉又有根仲有骨连住,绝对冇因为佢系set lunch用cheap 野求求其其。牛肋㶽裹面仲有啲韩国粉丝超正(谂起都想食)😋👉🏼,呢个set只系收几十蚊,我喺隔离韩国街净系买材料都唔得喇,呢度成条韩国街如果你系比几十蚊嘅话,应该净系食到一碟韩国快餐店冻冰冰嘅碟头饭。呢度坚正👍🏼👍🏼👍🏼like💕我见到隔离枱𠮶啲炸鸡都好正,两个女仔叫左一大半炸鸡+一大盘芝士炸鸡😱,搞到唔系好钟意食炸嘢嘅我,见到都流晒口水😋服务都好好,正如其他食友所讲好亲切👍🏼冇乜人嘅时候佢成日问你要唔要加Kimchi要唔要加Kimchi👍🏼😋。多人嘅时候就要主动叫侍应加,不过佢地都好乐意既(唔似其他店咁小气)一个天气好好嘅周六就有一餐好好味嘅午餐开始☀️💕😘happy life🌈* 薯仔Kimchi超好食(但系成日好早都冇晒。)
服务都好好,正如其他食友所讲好亲切👍🏼
* 薯仔Kimchi超好食(但系成日好早都冇晒。)