由于我实在太大食 平时极少叫All day breakfast Eggs Benedict之类 👉🏻👈🏻今次难得唔太饿 就叫个Eggs benedict➕bread➕mushroom 食啦😼 (听落都好丰富🤣🤣)虽然呢间小店位于屋邨商场 不过个eggs benedict 睇落都ok wor😍😍材料方面有smoked salmon 有大大旧mushroom 薯角 ...总之就系典型cafe嘅eggs benedict啦🤡切开只蛋都系成功嘅poached egg 一样有少少流心 虽然我觉得呢个都系基本嘢 不过真系有食过好胶嘅eggs benedict 🙈🙈虽然只蛋合格 其他嘢亦不过不失😶 不过作为典型面包控 就略嫌块包干身咗少少🙊🙊整体而言 如果以街坊小店嘅准则嚟讲 可以一试 支持一下小店💪🏻💪🏻