2016-09-26 831 浏览
公司有样好处就系弹性食晏时间,今日我2点半先出去揾嘢食,可以就到tea time,人冇咁多,价钱又平啲~临别铜锣湾,继续努力试多啲唔同铺头,今日拣咗呢间听落个名似系韩国口味食店。。。因为系tea time,店内得我一枱客,啲职员倾紧闲计,全普通话交流,我有啲怀疑自己番咗大陆。。。小妹钟意食乌冬,点咗佢哋嘅猪骨汤乌冬下午茶餐,$48加一有主食,一份小食同嘢饮,价钱都算可以接受啦。。。等咗约十多分钟,我嘅乌冬就到喇,有2块豚肉,有啲泡菜同芽菜,仲有半双烚蛋。。。汤底应该系味精汤,豚肉唔鞋口可以接受,啲泡菜应该系为咗衬番韩式食店而加入,同个乌冬唔系好夹噉。。。个天妇罗一份有3只虾,配有沙律酱,新鲜热辣,小妹好喜欢食虾,有3只确实大满足!呢一餐味道so far so good,价钱搭够,如果系平时嘅lunch time我就唔会考虑嚟食喇!

猪骨汤乌冬配炸虾天妇罗
2016-09-26