2022-05-09
其中一间bookmarked,去开北角就去试下。天气尚好,虽阳光欠奉,但未至天阴。Carbonara🥓,只有蛋黄作汁,加上bacon炒得较干,配埋?芝士脆?, 色香是有的,味个人钟意一般多汁版😅还点了三款Croffles。每份有两件Croffles,份量够。👍🦞Lobster Salad巧味🥑Avocado 有半个,配芥末酱夹呀,但就熟左啲。Truffle mushrooms egg正常,两件Croffles之间有片Cheese,底有蜜糖🍯,咸咸甜甜,又ok㖞。😆Budae Jjigae,感觉唔太夹,配午餐肉怪怪的,个汁系咩来我都无去研究了。我哪来既勇气去叫依个既呢?😅Dirty看来一点都唔dirty,都已经融合了。嗯。平时99%饮热Mocha既我身痕吗?还有杯冻Mocha既,但不是我杯茶😗环境都不错,有我爱既outdoor😊。可能时间尚早,加上母亲节大家都系偏爱去饮茶呱,所以无人等枱,可以无压力咁坐多一阵又一阵👐扣分位:职员态度怕要改善一下吧!听到前面男女点餐时,那位哥哥有点厌恶既语气,都几赶客。Outdoor枱无人坐,但一个放左唔知几耐内有烟头既杯,要客人自己拎走至可以坐低,um.
天气尚好,虽阳光欠奉,但未至天阴。
还点了三款Croffles。
每份有两件Croffles,份量够。👍
还有杯冻Mocha既,但不是我杯茶😗
扣分位:职员态度怕要改善一下吧!听到前面男女点餐时,那位哥哥有点厌恶既语气,都几赶客。Outdoor枱无人坐,但一个放左唔知几耐内有烟头既杯,要客人自己拎走至可以坐低,um....🙄