2017-06-07 351 浏览
#fridayla_cwb⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀🕋华伦餐厅🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🕋WARREN RESTAURANT🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀一向觉得铜锣湾既茶餐厅贵夹唔饱😫今次黎试既呢间华伦餐厅性价比都唔错😝⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀除左佢拿手既烧味,同出名既流心多士,最估唔到系茶餐厅都有得SHABU SHABU😱😱 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀同场重遇到凃谨申🤣🤣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀💘💘💘慢慢品,快快评💘💘💘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀1️⃣镇店流心西多士配田园沙律💲46💭西多无想像中甘流心,失望!💭但奶黄味几正🤤似食紧香脆既奶黄包🤣💭沙律无咩特别,蜜桃菠萝都几爽甜😜💭但薯仔我就中意粉D既🤔⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀2️⃣叉鹅双拼饭💲68💭叉烧偏瘦,但好香甜😜💭难得有烧鹅食,配埋酸梅酱,好耐无食过😝💭白饭既烧味豉油超香八角味!送饭一流!💭原来呢度出名烧味好食!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀3️⃣SHABU SHABU沙爹涮涮锅💲68💭肥牛同豚肉既分量都好足😍😍💭鸡髀菇同茶树菇都几Juicy🤤🤤🤤💭可惜
#fridayla_cwb
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🕋华伦餐厅
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
🕋WARREN RESTAURANT
一向觉得铜锣湾既茶餐厅贵夹唔饱😫
今次黎试既呢间华伦餐厅性价比都唔错😝
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
除左佢拿手既烧味,同出名既流心多士,
同场重遇到凃谨申🤣🤣
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💘💘💘慢慢品,快快评💘💘💘⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣镇店流心西多士配田园沙律💲46
💭西多无想像中甘流心,失望!
💭但奶黄味几正🤤似食紧香脆既奶黄包🤣
💭沙律无咩特别,蜜桃菠萝都几爽甜😜
💭但薯仔我就中意粉D既🤔
2️⃣叉鹅双拼饭💲68
💭叉烧偏瘦,但好香甜😜
💭难得有烧鹅食,配埋酸梅酱,好耐无食过😝
💭白饭既烧味豉油超香八角味!送饭一流!
💭原来呢度出名烧味好食!
3️⃣SHABU SHABU沙爹涮涮锅💲68
💭肥牛同豚肉既分量都好足😍😍
💭鸡髀菇同茶树菇都几Juicy🤤🤤🤤
💭可惜沙爹汤底唔够浓,唔太出色😫😫
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔘环境干净,下午茶都唔算贵!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🎆Mood:🔥🔥🔥
💰痛快度:🔥🔥🔥🔥
🤡趣味度:🔥🔥🔥
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
请follow Instagram account:Fridaylahk
谢谢支持
  • 叉烧烧鹅饭