🌟芝士龙虾汤茶碗蒸🌟 就好似一个完美嘅开场白咁🤗, 芝士同龙虾相互衬托,带出浓厚嘅奶味加上海鲜嘅鲜甜。一试之下,分外开胃,怎样呢个组合咁惊奇呢?真系要试过先知💯。🌟任食惹味龙虾鸡煲🌟煲嘅香气十足,当香气弥漫全场,呢度就变咗整个焦点🔥!龙虾再配上田园鸡肉,鲜美无比,系水准之上玩味💯。🌟极尚龙虾蒸海鲜🌟海洋嘅宝藏尽在其中,除左龙虾🦞,仲有鲍鱼,贵妃蚌,扇贝同埋鱼🐟,每一款都为味蕾带来新嘅惊喜💯。整体食落非常嘅新鲜,入口即溶😋。🌟火锅汤底-优质豚肉、优质鸡腿肉、广岛蚝、日本带子、沙白、灰蚬、螺、青口、海虾、蟹棒、水鱿等海鲜🌟富有弹性嘅豚肉🐷同鸡腿肉,广岛蚝🦪嘅独特口感,再配上新鲜海虾及一系列海鲜,无疑系海鲜味蕾嘅盛宴。无论系新嘅味道,定系熟悉嘅口感,你都绝对可以体验到。总评:相马日式火锅以无敌嘅食物质素,再配上物超所值嘅价钱,绝对系今个月要嚟嘅餐厅💯!食完之后,唔止系胃口,连心情都变得好啱。😁等一等,你呢度等咗咁耐,仲唔快D黎试 试相马日式火锅?我已经好想再嚟一次啦,你点样呢?一定要黎试相马日式火锅,一定会再黎!👏🥳
🌟芝士龙虾汤茶碗蒸🌟

🌟任食惹味龙虾鸡煲🌟