2024-11-03 1968 浏览
今次朋友聚会,我哋就拣咗间位于观塘嘅Mini Friday!成日听呢度嘅食物真系好正,加上环境舒适,我哋就决定黎食一餐开始我哋先黎个喇沙帆立贝意粉。帆立贝就系好新鲜,先至可以入得到面!意粉又够爽,加埋个喇沙汤底,你话味道会唔会太正呢!😆夹埋番茜同青柠嘅清新味,真系梗系我个口中嘅绝配!之后轮到蟹膏蟹肉薄饼上场。omg 蟹肉又肥又甜,即制嘅薄饼皮脆肉汁多,加埋蟹膏散发出嘅香气,我个口腔内瞬间就充斥住个味。完全就系食都唔厌!🤩🦀💣Mini Friday由头到尾食物水准都一直都维持得好好,点都唔会令人失望。无论你系想揾个舒适环境嘅地方休憩,定系想同朋友一齐享受一顿丰富美食,呢度一定系你嘅首选!我梗系会再嚟,朋友佢哋都同我讲,呢度好抵食,我哋下次再嚟!