2022-01-03 149 浏览
每次经过都堂食满座仲有人排紧队,平安夜前夕下午经过刚好有人离座即刻走咗入去试首先必试嘅当然系佢嘅招牌原味朱古力心太软啦然后我再点多咗个法式焦糖炖蛋首先讲下个招牌朱古力心太软,我试过好多间唔系过甜就系好浆口,sugar mama呢个系真心好食,唔会过甜亦唔会觉得浆口,真心系会冲动一定要再唻食嘅,值得推介。然后到法式焦糖炖蛋,呢个都ok好食,但系食咗个心太软之后你就会对佢失去兴趣哈哈,所以提提大家会好似我咁一个人食两个甜品嘅朋友记得心太软留最后食。仲有一点呢间餐厅好特别,佢哋系自助收钱嘅,上面我都影咗俾大家睇,详细我就唔多讲。我呢餐食咗原价$96,我仲即时入咗会员,有折,但系我觉得佢系唔止值呢个价,所以我系俾多咗。我觉得系值嘅。纯粹个人觉得真系好食俾大家参考
首先必试嘅当然系佢嘅招牌原味朱古力心太软啦
然后我再点多咗个法式焦糖炖蛋