2024-01-15 42 浏览
⏩️意大利黑松露三色芝士卡邦尼手工意大利面喺youtube睇意大利面要做到挂汁状态最重要系 Emulsification(乳化作用),而呢间cafe正正做到好完美既乳化后挂汁效果!手工意大利面比一般面烟韧弹牙几倍,再配合埋每啖顺滑既挂汁口感,超正。⏩️软壳蟹、牛油果、烟三文鱼野菌意大利饭软壳蟹即叫即炸,外皮金黄得嚟,仲做到薄薄一层酥脆感觉。就算摊冻左一排先食,都依然保持到脆炸口感,好食而且一啲都唔油腻,十分推介。⏩️Green tea Tiramisu抹茶控表示抹茶味好浓,而且食落仲有抹茶味既意大利软芝士(Mascarpone Cheese),感觉好有诚意。搭配埋咖啡酒同手指饼干,无论系卖相同口感都一百分⏩️黑松露炸薯条薯条系raw既连薯仔皮薯条,夹埋黑松露酱好正,食唔停~⏩️风干火腿哈密瓜田园沙律经典既开胃菜,风干火腿既咸香味道同清新香甜既哈密瓜完美结合。饮品: ⏩️Yuzu Latte⏩️Earl grey chocolate两杯都好特别唔系间间cafe都有。饮落唔似味素沟出嚟而系真材实料既yuzu/ earl grey,所以味道好浓郁
⏩️意大利黑松露三色芝士卡邦尼手工意大利面

⏩️软壳蟹、牛油果、烟三文鱼野菌意大利饭

⏩️Green tea Tiramisu

⏩️黑松露炸薯条

薯条系raw既连薯仔皮薯条,夹埋黑松露酱好正,食唔停~

⏩️风干火腿哈密瓜田园沙律

饮品:
⏩️Yuzu Latte
⏩️Earl grey chocolate
  • 绿茶提拉米苏
  • 意大利黑松露三色芝士卡邦尼手工意大利面
  • 软壳蟹、牛油果、烟三文鱼野菌意大利饭
  • Yuzu  latte
  • Earl  grey  chocolate