2020-08-25 44 浏览
“烧鸡翼我钟意食”,鸡翼真系一样好难抗拒既野,无论大人定细路都中意食早几年有听过鸡翼山呢个名,知道佢系专卖鸡翼既,而且仲系用无激素既鸡翼,但系一直都无试过~呢日出去葵芳咁啱遇见佢,终于都可以一试佢地d鸡翼今次小弟就试左$118 - 12只鸡翼(3种口味)+冻饮1杯~3种口味分别拣左黑松露蒜香武士鸡翼、橙香红酒大厨鸡翼同埋新加坡明哥脆香鸡翼佢地都好好咁提供手套比你尽情去食鸡翼😂黑松露蒜香武士鸡翼一咬落去外皮好脆,好香口外皮都布满黑松露既粉,黑松露味即刻涌出黎入面仲要超juicy!虽然里面就唔系几食到黑松露味,不过整体都算好食👍🏻👍🏻橙香红酒大厨鸡翼食落去味道甜甜地,橙味都几突出,愈食愈好味香脆既外皮淋上甜甜既酱汁真系好好食~~最特别系有两粒橙肉系度😂😂新加坡明哥脆香鸡翼一睇个名唔知系咩味脆香鸡翼呢个名真系无改错,真系好脆同埋香口再加上一堆炸蒜同少少辣椒真系好惹味饮品方面我地就拣左水蜜桃粒粒甜果茶同埋柳橙冰绿茶~两杯野饮都唔会太甜,啱哂夏天呢个时候饮水蜜桃个杯水蜜桃味好重,而且茶味都好突出~柳橙冰绿茶一饮落去就好明显似到鲜橙汁既味道,酸酸甜甜咁,绿茶既味就中和左橙汁既酸,好饮估唔到今日一试

佢地都好好咁提供手套比你尽情去食鸡翼😂

黑松露蒜香武士鸡翼
一咬落去外皮好脆,好香口
外皮都布满黑松露既粉,黑松露味即刻涌出黎

橙香红酒大厨鸡翼
食落去味道甜甜地,橙味都几突出,愈食愈好味

新加坡明哥脆香鸡翼
一睇个名唔知系咩味
脆香鸡翼呢个名真系无改错,真系好脆同埋香口
再加上一堆炸蒜同少少辣椒真系好惹味

估唔到今日一试呢间鸡翼专门店竟然咁有惊喜😍同朋友一人食6只真系唔系几够喉
间鸡翼专门店定时都会换下新口味,睇黎好难会食厌