(非会员)
2009-09-05 33 浏览
听同事话杂志介绍呢间舖头,,标明话冇味精,,出名食猪润汤.猪肺汤...今日一行8人去试下菜,,,我地各自点左猪润汤.猪肺汤,,果然名不虚传, 猪肺汤加左杏汁,,好香口,,而猪润好嫩口.,入口即溶..三个字可形容:正正正,,,汤味浓郁, 老板话加左金华火腿,,唔怪知咁既味,,不过我觉得浓左D...另外加5蚊呢,,就可以有乌冬,米线等,,乌冬好滑,,,应用系手打既,,值得一试架.我地仲试过其他小菜:口水鸡,,有D辣,好香口,,好滑!胡椒猪脚,,好入味,,好正,,唔知点形容,,呢个我极力推介...一定要试呀!!!! 佢仲可以是系双拼,,我地拼左一个一个猪仔肠+蝴蝶腩..清清地,,都OK架,,,个度d menu好得意..话猪仔肠系"极罕有".,,可能因为好细条la<,,d waiter又好搞笑,,样样野都话一定要试,,有d hard sale,..haha..呢间野总括黎讲都ok,,,可以再试架!

呢间野总括黎讲都ok,,,可以再试架!

menu
猪肺汤