2022-05-05
Pizza Maru (朗豪坊) (旺角).之前食过荃湾分店,然后佢系旺角同铜锣湾开左分店我地都无食过。堂食开番后紧系食,超爆场每枱限时90mins. Fisherman's Marinara Seafood Stew.青口,鱿鱼圈,菇粒,虾🦐等,个蕃茄汁配上店铺独有脆包好好食!. Honey Yuza Garden Greens.凯撒沙律食过,今次食蜜糖柚子汁呢个,有埋核桃粒.Crab Festival.爱蟹人士必叫,女朋友最喜欢食蟹呢个pizza真系要一试。上面铺满蟹肉碎,另加钱可以转个pizza边,我地要左芝士!.Kimchi Carbonara with Seared Scallop.个人觉得最能够突显韩式同西餐融合嘅菜式,泡菜嘅微辣配上意粉.Marinated Deep-Fried Baby Octopus.第一次食炸章鱼仔,有咬口炸粉又唔会太过份.Pizza Maru (朗豪坊) (旺角)旺角亚皆老街8号朗豪坊4楼3号舖
Honey Yuza Garden Greens
凯撒沙律食过,今次食蜜糖柚子汁呢个,有埋核桃粒
Crab Festival
个人觉得最能够突显韩式同西餐融合嘅菜式,泡菜嘅微辣配上意粉
第一次食炸章鱼仔,有咬口炸粉又唔会太过份
Pizza Maru (朗豪坊) (旺角)
旺角亚皆老街8号朗豪坊4楼3号舖