2018-05-29 658 浏览
好耐无试过同老公拍拖, 难得佢放假, 我又请到假, 当然要去揾野食啦!!!系团购睇到呢间做紧优惠, 安格斯牛颈脊可以任食, 紧系试下啦~~地方都算大, 梳化唔算好坐, 环境干净, 整体都OK坐低后叫左个鸯鸳汤, 一边人参鸡汤, 一边杂菌清汤人参鸡汤: 参味重, 令到大部分食材都被盖住左个味, 当普通汤饮系OK杂菌清汤: 汤头鲜甜唔太浓, 食材鲜味出晒黎叫完汤底出左去睇, 有好多熟食, 火锅料, 饮品熟食: 鸡/ 鱼/ 炒菜/ 炸物, 有D似平时韩烧个D熟食, 味道唔差, 可以一试火锅料: 丸/ 响铃/ 菜同菇, 因为太多食物, 所以只系食菜为主饮品: 推廌菊花蜜, 系店铺自己煲, 唔太甜; 另外仲有汽水/ 柠茶一般出面有既 (团购仲可以饮啤酒/ somersby)首先上左安格斯牛颈脊, 海鲜同刺身仲有个鱼滑同墨鱼滑, 不过无影到食左差唔多个半钟, 饱到不得了, 转食甜品有布甸, 啫喱, 雪米糍同雪条, 因为太饱, 只食左啫喱同红豆冰啫喱淡味, 而同因为无于雪柜, 所以有D溶今次体验唔错, 可以again

地方都算大, 梳化唔算好坐, 环境干净, 整体都OK

坐低后叫左个鸯鸳汤, 一边人参鸡汤, 一边杂菌清汤
杂菌清汤: 汤头鲜甜唔太浓, 食材鲜味出晒黎

叫完汤底出左去睇, 有好多熟食, 火锅料, 饮品

首先上左安格斯牛颈脊, 海鲜同刺身
仲有个鱼滑同墨鱼滑, 不过无影到
刺身
海鲜拼盘

食左差唔多个半钟, 饱到不得了, 转食甜品
啫喱淡味, 而同因为无于雪柜, 所以有D溶

今次体验唔错, 可以again
2018-05-21
用餐优惠