2023-08-04 1764 浏览
当个个都讨论日本生可乐既时候,一向唔随波逐流嘅我,就唔讲可乐讲日本生忌廉! 食完个晏口淡淡,我同同事既甜牙牙发作,要食件甜品医医佢。 《堂岛卷$46》要讲3次先记得佢个名,未食过完全唔会估到既东东。原来本体只是件瑞士卷? 非也非也~ 它乃是「以北海道直送的牛乳制成,如初榨牛乳般香滑的生忌廉,与充满蛋香的蛋糕将「幸福和缘分」轻轻一卷而成」嘅瑞士卷!生忌廉嘅幼滑轻绵口感,令人欲罢不能。 微甜配方更能食出牛奶香味。分开食蛋糕,又真系蛋香浓郁 。两样一齐食完全系天作之合!点解我咁迟先认识到你)))作为水果控嘅我梗系要试埋《 鲜果堂岛卷$50》贵多几蚊,多几粒不在季节嘅水果。🍓酸嘅,哈密瓜唔甜嘅,真系后悔点解唔悭番几蚊,让呢几粒水果嘅位置畀返d生忌廉填满。🍦

食完个晏口淡淡,我同同事既甜牙牙发作,要食件甜品医医佢。

外卖自取