2017-10-05 162 浏览
🕴🏻I Café-芝士吞拿鱼厚多士🧀$28好味指数:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5.👧🏻真材实料又好味 忍唔住要问下点整😆(以为第时自己都整到xd),讲返食之前系食哂碟猪扒意粉先食佢👉🏻都仲系热嫁 😍😍.首先面个层系厚芝士,份量好多好"芝"味🧀,一咬开中间嘅吞拿鱼就bi哂出黎,差d流,再一口连埋脆脆地嘅多士一齐咬。佢系全部材料整好再摆去焗炉整,时间控制得好好 完全唔明点解可以将所有食材发挥得咁好😂 有无人屋企可以借我都发挥下 哈哈 我好有诚意想整。 🕴🏻特浓芝士鲜茄焗猪扒螺旋粉🧀$36好味指数:⭐️⭐️⭐️⭐️/5👧🏻香浓嘅芝士+番茄味渗晒落去猪扒同螺旋粉到,太邪恶😈亦因为口感松软易入口嘅猪扒,令我下次再想黎多次🤤 Anyway食货都有怕肥一日,而且尼份猪扒无咩油份😱令我食得好安心(芝士系适量嘅xd)场内环境简洁,不过太多人黎食,唔好expect会坐得内。btw 员工好倾得,招呼唔错,下次会再黎👍🏻
🕴🏻I Café-芝士吞拿鱼厚多士🧀$28
好味指数:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5