2022-08-24 119 浏览
龙泉冰室因为打风所以提早收工,当然就系要食好西,咁啱去开九龙城,呢度出名多唔同嘅食物,今次就试咗朋友推介话好味嘅茶餐厅日本酱油炒滑蛋肥牛饭睇睇餐牌竟然有一个叫惹味之前钟意食惹味嘅我点会放过呢用将日本嘅材料都已经令我十分之期待,而且佢哋嘅抽啊但系异常嘅原身,配上葱花,非常之好味,另外用张日本酱油炒嘅肥牛,真系十分之入味,酱汁啱啱好唔会过客士多啤梨骨另外见到OpenRice介绍嘅依个菜式,绝对要试嘅时候,估唔到系佢嘅士多啤梨国真系将甜同酸做到一个平行,唔会过甜又唔会过酸,酱汁绝对系精粹,另外排骨都啱啱好而且肉质多汁唔会干身雪香士多啤梨西多士另外都叫咗一个士多啤梨西多士绝对系一个士多啤梨盛宴,佢哋嘅西多士仲用左士多啤梨酱做夹心,真系十分之特别又好味道绝对完美
龙泉冰室

日本酱油炒滑蛋肥牛饭