2022-06-08
Nathanhouse (大角咀).如果约会,我都几推介系奥海城睇戏后,可以试下呢间餐厅,环境舒服又幽静,啱晒睇完戏warm up完再倾下计。.先上个前菜,焦糖北海道帆立贝配青芥末枝豆蓉,芥末味配个帆立贝估唔到出奇地好衬,个底仲要中西合璧,用上云呑皮炸完作个一个盘盛住啲汁!.到餐汤,姜汁西洋菜浓汤🍲会有少少辣口因为有姜嘅缘故,香脆烟肉取代咗平时嘅脆面包.烤M5牛骨肉盖伴慢煮牛面颊 .加$68可以享用到慢煮牛面肉,加钱系无令我失望嘅决定,牛面肉齿颊留香,好腍身,少肥,配落系西兰花🥦以及焗脆南瓜.甜品部份,薰衣草奶冻加士多啤梨冻汤。 其实士多啤梨冻其实就系一杯饮品,薰衣草奶冻更加系好特别喺出面从来都未食过,可惜我对于花香味奶冻过感觉觉得怪怪.Nathanhouse (大角咀)大角咀海庭道18号奥海城二期1楼103号舖
烤M5牛骨肉盖伴慢煮牛面颊
Nathanhouse (大角咀)
大角咀海庭道18号奥海城二期1楼103号舖