2008-04-10 32 浏览
本身都有去开呢间元绿, 贪佢系我屋企楼下.上次同男朋友饿饿地, 就去左楼下间元绿谂住填饱个肚.点知一试难忘, 而家谂番都起鸡皮= =咁我地都系叫d 大路野, 寿司, 刺身, 拉面等等.d 野食到7788, 我地仲未够, 又再叫啦, 今次叫几样寿司, 其中一样系带子寿司.. 食食下竟然见到d 一粒粒既虫, 仲要未死, 识行黎行去, 我咪叫男朋友睇下啰.. 点知佢都话系虫... 我o个时既反应系好嬲同埋想呕..因为唔只一粒, 系5,6 粒黑色既虫(类似蚊之). 我男朋友即刻投诉, 个女待应睇到之后就比个经理睇, 之后同整寿司既师傅讲叫佢整过碟比我地, d 师傅即刻黑面.. 我地当然无要到- -呢次之后, 无再帮衬lu~~

咁我地都系叫d 大路野, 寿司, 刺身, 拉面等等.

呢次之后, 无再帮衬lu~~