餐厅以前叫 Wildfire. 而家叫 Wildfire Pizza. 剩番两间分店. 一间山顶. 一间尖东.山顶分店位置得天独厚. 俯瞰楼景海景. 食物质素水准之上, 而且非常稳定. 今日又嚟开餐!头盘: 烟三文鱼凯撒沙律. 正常.炸鱿鱼圈. 鱿鱼新鲜. 厚肉. 唔靭. 个炸粉亦相当出色. 够薄. 啱啱好. 食到尾都唔会干硬. 加埋白色嘅沙律酱, 一流! 泰式鸡酱就麻麻地.龙虾汤. 够热. 正常发挥.至尊Pizza. 一个啱大众口味嘅Pizza. 馅料足.龙虾汁扁意粉. 十分出色. 一道留得住我嘅菜式. 扁意粉, 你可以话普普通通. 佢就系软硬适中, 非常黐汁. 其实我唔系好食到龙虾汁味. 似系海鲜汁加茄汁. 味道啱啱好, 同意粉及海鲜配料融为一体. 之前有一段时间冇咗呢个意粉,有冇搞错!朱古力心太软加雪糕. 好味呀.介绍下呢个位. 听讲要几个月前预订.总结一下: 餐厅食物非常掂. 龙虾扁意粉超水准. 今日嘅炸鱿鱼圈都好有惊喜. 加埋无敌靓景. 真心推介.

头盘: 烟三文鱼凯撒沙律. 正常.

龙虾汤. 够热. 正常发挥.

至尊Pizza. 一个啱大众口味嘅Pizza. 馅料足.

朱古力心太软加雪糕. 好味呀.

介绍下呢个位. 听讲要几个月前预订.