2020-05-18 3062 浏览
星期六晚,我同我朋友想去饮野!我平时都系系呢一带消费,relax 的!谂住港漫去试一试其他!比较左几间,行到呢间野睇吓餐单觉得OK就谂住坐低!点知我人都未坐低恶梦就开始!!我想坐低嘅时候,有个瘦猛猛既男人凶神恶煞咁走过来好大声咁同我讲「呢度唔坐得㗎!你见唔见到留咗枱家?」当时我以为佢系黑帮寻仇⋯⋯之后我同佢讲我见唔到!我见到就唔会坐低啦!之后佢态度好串咁同我讲「依家出面就冇晒位㗎啦!一系就坐入面啦」当时我道火已经标紧上嚟!如果唔系我朋友拉住我,我已经发左火!我大不了唔食!对我唔会有影响!尖东话晒都系半高级地方!我唔明点解会有间咁样嘅餐厅喺度污染左半个海港!!之后再有个男人行出嚟我再同佢讲返呢件事,佢都好客气咁样同我哋讲话暂时得入面张枱!我相信佢哋已经唔系好想做我哋生意!因为佢哋同我哋讲「但系入面张枱有还台时间!最迟7:30要还枱!」但系当时已经7:05!其实我想讲,我唔系志在食,我自在投诉姐!!我相信以呢一个价钱你去附近是但一间都唔会有呢d服务质素!!我宁愿俾多少少钱帮衬隔离间意大利野!最后我哋当然冇帮衬走咗!去左隔离d餐厅! 如果大家有能力去消费,我强烈建议大家去其他附近嘅餐厅!宁愿

我相信以呢一个价钱你去附近是但一间都唔会有呢d服务质素!!我宁愿俾多少少钱帮衬隔离间意大利野!最后我哋当然冇帮衬走咗!去左隔离d餐厅! 如果大家有能力去消费,我强烈建议大家去其他附近嘅餐厅!宁愿比多少少钱都唔好帮衬呢一间!费事食咗都背脊骨落!!贴钱买难受!