其实早系几年前都有帮衬“Life Café”, 但系次次黎帮衬饮嘢同食小吃, 点知上个月同朋友庆生日,黎食左一次晚饭之后一试难忘,所以极力推介其他朋友黎食, 噙晚又同朋友去” Life Café”食dinner,今晚我地一行9人,所以点左7个set dinner加其他嘢食, 首推系#4既海鲜忌廉扁意粉,另外,系#1既蒜蓉忌廉蚬肉蘑菇意粉,佢地个忌廉汁劲creamy同”漏”,简直系超正,想再试埋佢果红酒汁,所以叫左个红酒汁肠仔长通粉,酸酸地好开胃,但食落唔系好似红酒汁,似蕃茄汁+少少白酒多d,另外,吞拿鱼同三文鱼火腿长通粉,不过不失,之后叫左两款鸡翼,蜜糖个款好普通,但特色个果好味呀!全晚最令人失望既系7” pizza, 一睇以为佢系镬仔pizza,但系食左唔似,因为比镬仔pizza更难食,希望佢地下次会改善. 仲有,黎呢度主打真系饮咖啡同朱古力,呢两款有品质保证, 其他如乳酸特饮,花茶都麻麻,Smoothie 真系唔好饮, 太淡. 其实,成晚值得一赞既系呢度既服务,我地都自知系嘈喧巴闭同麻烦既一族,但系服务我地个位女仔系好好人,我地要求既餐具同水都绝冇say no,(可能心中咒骂我地,
点知上个月同朋友庆生日,黎食左一次晚饭之后一试难忘,

(可能心中咒骂我地,嘻嘻),正因为咁,我一定会再叫其他朋友黎帮衬.
  • 所有白汁意粉
  • set dinner #1 及第4