约对新人去又一城,倾佢地bigday影相事宜,我黎到又一城就揾地方先坐,见呢间环境几好,又冇乜人,就入去坐。对新人一阵就过到黎,我地就叫啲野食,一路食一路倾。叫左烟三文鱼凯撒沙律,伊比利亚猪架,芝士焗小龙虾三文鱼配松露薯蓉,同埋菜汤配法式包。汤香味浓,份量几足,法包脆而唔硬(真系试过有啲餐厅既法包硬过石头😅😅)唔错👍凯撒沙律啲菜新鲜,上面加左芝士同面包粒,三文鱼亦新鲜,有阵烟薰味,好食👍芝士焗小龙虾三文鱼,黎到就知系即焗,热辣辣,香气扑鼻,小龙虾碌哂壳,食落冇腥味,我呢啲唔多食海鲜既都食唔停口,啲薯蓉唔系用粉沟既,(侍应话系自家制薯仔磨蓉)掂👍👍👍伊比利亚猪架黎𠮶阵已经闻到肉香,切开摆落口,煮得好淋,易咬唔韧,猪肉味香。配菜又系有薯蓉,手磨同沟粉真系唔同味,个人心水推荐👍👍👍另外我叫左杯即磨泡沫咖啡,拉埋花比我,咖啡香好醒神,味浓而小酸味,好饮👍ps:我入去前冇客,坐低叫左野食就好多客,睇黎我都几旺场😈😈

烟三文鱼凯撒沙律
焗芝士龙虾三文鱼