以前在新蒲岗返工,在公司附近开咗间CAFE,试过后翵惯久不久就嚟食。在餐牌上除了ALL DAY BREAKFAST同埋EGG BNEDICT外,还有CASAR SALAD, PASTA, RISOTTO, 要知道是日系咩PASTA同RISOTTO , 咁就唔好做低头一族,要抬头望下黑板仔。是日RISOTTO系我好钟意既南瓜汁香煎带子而是日PASTA则有三款:拿破仑汁辣肉肠/香草酱慢煮鸡胸/香辣车理茄罗勒烟三文鱼好环保,放餐具既器皿系用罐头罐南瓜汁香煎带子意大利饭(HK$88)意大利饭唔会太生,加埋南瓜汁同煮,每粒米也吸收了南瓜汁,但又唔会煮到林PATPAT;带子外表煎至焦香,但肉质又唔会缩水,处理好好 !G:香草酱慢煮鸡胸扁意粉 (HK$78)一向好怕鞋烚烚既鸡胸肉,但这个鸡胸用低温慢煮,一D都唔会鞋,真系好好好好味 ! 扁意粉既软硬度系偏向有D咬口既,系我喜欢的质地。嚟得CAFE 点可以唔饮野呀 ?!我每次嚟食,都必会点我爱既朱古力,以前仲系响新蒲岗返工,朱古力有4款,不过依家只净下DARK CHOCOLATE,这儿既DARK CHOCOLATE即系我以往饮开既CHOCOLATE V
是日RISOTTO系我好钟意既南瓜汁香煎带子

好环保,放餐具既器皿系用罐头罐
南瓜汁香煎带子意大利饭(HK$88)
;带子外表煎至焦香,但肉质又唔会缩水,处理好好 !
G:香草酱慢煮鸡胸扁意粉 (HK$78)
扁意粉既软硬度系偏向有D咬口既,系我喜欢的质地。
嚟得CAFE 点可以唔饮野呀 ?!
我每次嚟食,都必会点我爱既朱古力,以前仲系响新蒲岗返工,朱古力有4款,不过依家只净下DARK CHOCOLATE,这儿既DARK CHOCOLATE即系我以往饮开既CHOCOLATE VIANNA
ICED DARK CHOCOLATE(HK$44)
朱古力味极香浓又够厚身
,加埋忌廉令整体更香滑
,爱喝朱古力既必饮 !  (我同衬朋友去食,我都会推介这杯朱古力,个个一饮也爱上!)
ICED CAFFE MOCHA (HK$44)

题外话/补充资料: DELIGHT其中招牌饮品系奶茶(由获奖无数既奶茶王冲O架),奶茶控要试啊 ~ (我由细到大都唔饮咖啡奶茶,所以我无试过) CAFE食物饮品都很好,希望这些有质素既小店可以长做长有啦 !
2016-05-28