餐厅: CAMPSITE (朗豪坊)
资讯:

2023-02-02 321 浏览
一间以露营为主题既餐厅最近系旺角朗豪坊开咗新店,所以黎试试佢。 环境好大好舒服,好成功地营造咗露营果种 vibe 试咗几样野食: 香脆鳀鱼 卖相的确似我自己 BBQ 黑黑地 (但唔系㶶),够香脆 营火芝士玉米片 最钟意食 nachos! 香脆好味 🫰🏻豆腐柚子樱花面 豆腐表面煎得好香脆,咸咸地,配酸酸地既樱花面,好惹味 💯 意大利红肠炸薄饼 好特别!将个 pizza 炸咗!同平时见到既pizza 唔同 😱所以其实同食pizza 既感觉系唔同既营火朱古力绵花糖夹饼 最特别都系呢个营火朱古力绵花糖夹饼。 最有趣系真系可以上个营火上黎比你 BBQ 玩下火,烧下绵花糖! 有得玩有得食有得同朋友倾下计吹下水,又唔会赶我地走 🤭🤭🤭多谢你俾我地一个愉快既 weekend
一间以露营为主题既餐厅

最近系旺角朗豪坊开咗新店,所以黎试试佢。
环境好大好舒服,好成功地营造咗露营果种 vibe

试咗几样野食:

香脆鳀鱼 卖相的确似我自己 BBQ
黑黑地 (但唔系㶶),够香脆

营火芝士玉米片
最钟意食 nachos! 香脆好味 🫰🏻

豆腐柚子樱花面
豆腐表面煎得好香脆,咸咸地,配酸酸地既樱花面,好惹味 💯

意大利红肠炸薄饼
好特别!将个 pizza 炸咗!
同平时见到既pizza 唔同 😱
所以其实同食pizza 既感觉系唔同既

营火朱古力绵花糖夹饼
最特别都系呢个营火朱古力绵花糖夹饼。

多谢你俾我地一个愉快既 weekend
香脆鳀鱼