Nardo's Cafe☕️ nice gathering place💕..旺角楼上Cafe☕️,一定很多人去过吧。最适合一班朋友,约埋一齐饮杯野 食下野 倾下计,有个好地方可以慢慢倾谈玩乐,又唔担心饿亲肚仔,又都唔怕比人催赶离座嘛。相信年轻人晚餐聚会,一定唔少得。而正正就系要揾间环境舒适,招呼周到`贴心`热情既Cafe,食物又相宜美味,一定能留得住人心喔。踏进呢间Cafe☕️,已经被红白主调为主打设计既色系吸引,强烈对比 但感觉舒适休闲,又不失活力既感觉。而且仲有好多玩具摆设`精致模型`不同种类既board game🎏🧩🎰🎲♟🎯,一定唔会闷亲。ll $148黎得Cafe☕️ Party小食🎉 一定唔少得,一大盘小食拼盘 亦令人食得开心。好丰富:鸡翼🍗`日式饺子🥟`麦乐鸡🐥`辣味薯角`🍟杂菜春卷`咖哩角,最岩心大心细 又嘴馋既我😋。份量足 每款都有4件,大家唔洗争。香口小食 大家都好难拒抗吧,但要小心邪恶诱惑喔。ll $129Clam & Smoked Salmon Spaghetti with Garlic Cream Sauce主食方面,意粉🍝 就最合心意❤️。浓浓忌廉汁加入香蒜 味道更惹味

l[特式小食拼盘 Snack Platter]l $148

l[香蒜忌廉蚬肉烟三文鱼意粉]l $129
主食方面,意粉🍝 就最合心意❤️。浓浓忌廉汁加入香蒜 味道更惹味,而小颗蚬肉 亦能带出鲜味,意粉吸尽 挂满烟三文鱼酱汁 很浓很好吃。

l[鲜杂菜沙律配日式蛋酱]l +$10
Mixed Green Salad with Japanese Mayonnaise
沙律菜新鲜🥗:青瓜`蕃茄`粟米粒`沙律菜,只须加上一点点蛋黄酱已经足够。

l[忌廉蘑菇汤]l +$12
Mushroom Soup
浓浓忌廉汤,很有忌廉香 味道又浓郁,而且有大量蘑菇粒🍄 真系好足料呢。每一口汤 喝下都感觉满足。

l[特色芝士蛋糕]l +$15
蓝莓芝士饼
Blueberry Cheese Cake
跟餐仲可以加Cake🍰 真系好抵食啊 而且有3款口味:纽约芝士蛋糕`蓝莓芝士蛋糕`特浓朱古力蛋糕。款款吸引 最后拣左蓝莓口味,虽然跟餐加配 但Cheese Cake一点都不马虎啊。

口感实在`浓郁香滑`美味高质,肚子再撑都绝对值得一试。

l[香蕉鲜奶乳酸]l $45
Nana Milk (Banana Milk Yogurt)
好香香蕉味🍌,味道好有小时候喝既香蕉奶的味道💛。加上乳酸调制,带酸酸甜甜口感 更开胃呢。

l[朱古力奶昔]l $55
Chocolate Milkshake
劲rich 劲浓 劲邪恶既朱古力🍫奶昔,加上面层既鲜忌廉,大大杯 真得很邪恶啊!但味道真的很诱人 让人愈饮愈想饮呢。

l[Charming 可人儿]l $58
Chamomile Wolfberry Dried Longan
可人儿💕 名字好吸引呢。材料:洋甘菊🌼`杞子`桂圆肉,花茶系列 又优雅又养生,功效仲好好呢:可治失眠 养肝明目 帮助消化,女生一定要多喝。
不得不赞,呢度老板娘👩🏻 真系好热情`好细心`好健谈,令人感觉很有人情味 真的是一间让人感觉温馨窝心 又舒适既楼上Cafe☕️。来~感受一下这份暖意吧。