呢间餐厅最出名系佢既艺术打印咖啡,而另一样最吸引我注意到佢既系因为佢用左好多村上隆既艺术品黎布置餐厅,所以我作为喜欢佢作品既粉丝当然要黎棒一下场。🐠Artsy Print Coffee $88呢杯咖啡既卖点当然系可以系手机度自选图片俾餐厅即时打印出黎喇,印出黎既颜色鲜明图案清晰,咖啡味道亦好喝不带苦味,唔饮咖啡既话个底转朱古力都无问题,虽然价钱比一般咖啡贵一点但外观看是值得这个价钱。🐠Bella Nutella With Strawberries $98呢个可以叫做系甜品类/小食类既吐司,吐司以蓝莓,草莓,棉花糖等作为toppings配上朱古力榛子酱,加上小小装饰花,外观美丽,生果味道鲜甜,食完唔会腻。🐠Carator Style Pizza $78Pizza饼底整得皮薄又够脆,份量唔算大,分为四小份,唔似平时一下要食一大个就食唔落其他野,Pizza上面既芝士同蕃茄酱份量都好充足,加埋莎乐美肠食起黎十分开胃。

🐠Artsy Print Coffee $88

🐠Carator Style Pizza $78