2008-11-13 566 浏览
上个礼拜日有朋友派帖+生日, 前一日打电话book位, 当晚预早拎个cake过黎, 因为个cake系丽豪饼店买, 所以免切饼费($100).我地9点半去到, 野饮都唔系全日一送一既, 比楼下个食家误导左添!大家都未食野, 所以order左main menu既食物, 有burger, 意粉, 炒饭, salad 等, 一般都过百. 味道ok, 不过要等好耐, 每碟平均等45mins. 可能因为要去隔离餐厅order...呢度同仙吧一样, 有人唱歌, 不过仙吧系菲籍歌手唱英文歌, 呢度就系香港籍后生仔女唱本地流行曲. 算ok , 好似年青人唱k, 可以点唱. waitress 好好人, 我地好麻烦, 要呢样要o个样, 后来仲叫佢比埋副波子棋我地玩, 佢都笑笑口.呢间吧最入既位置有飞镖, o个边特别灯火通明. 本来都无咩野, 但12am无人唱歌, 开始发觉有d唔对路, o个边大部份都系亚叔, 仲要系... 真系楼下公园o个d亚叔 无论衣著, 谈吐都一样, 可能佢地醉醉地, 开始大大声讲粗口~ 我地唔惯, 所以有d惊惊地.怕左d亚叔, 下次都系坐近门口好d.虽然无drinks 一送一, 但有r

怕左d亚叔, 下次都系坐近门口好d.

虽然无drinks 一送一, 但有regal card, 埋单有 75折
驻场歌手
burger