今日小弟庆生,撞正十五 与友人结伴到九龙城美食区品尝一番途经蓬花素食馆,老板已经打开门介绍菜式 心想说得天花龙凤,品质未必好但友人想试一试素食,那就进去啰由于小弟廿岁人都没有主动去过素食馆点菜,所以一头雾水..正当我唔知点算既时候 老板就面带笑容咁过黎推介1番 以下就系我今日食既菜芝士卷 友人想试1试,出奇地好味@@ 配上佢地俾既酱 nice!!老板推介 豚肉 食落似x烧 几好味 但我食唔晒,因好大碟@@老板推介 花枝片 味道好真 好似食紧肉咁 唔错唔错!呢个系我点既 百合翠肉瓜 正常菜式 建议食1些比较特别的@@ 因为呢间餐厅太多特别素食最后1人2杯豆浆 盛惠$ 15 几好饮总括黎讲比起一般我对传统素食馆既感觉唔同,菜式新颖同味道浓郁建议下次order 芝士蘑姑 或者 蓄茄唔记得咩焗芝士好似好好味咁@@
今日小弟庆生,撞正十五 与友人结伴到九龙城美食区品尝一番
但友人想试一试素食,那就进去啰
由于小弟廿岁人都没有主动去过素食馆点菜,所以一头雾水..
芝士卷
老板推介 花枝片 味道好真 好似食紧肉咁 唔错唔错!
最后1人2杯豆浆 盛惠$ 15 几好饮

2011-06-16