5-12-2011话说在星期一放食午餐时间,自己一个人食野,我去了华都商场内一间叫星熙餐厅.之前食过几次,上几次系ok,今次先再去,呢间比我平日去开地下个间贵d,我点了一个牛柳丝炒意粉,饮品要了冻奶茶,,我唔记得叫少甜,成个午餐系面包同餐汤稍为ok,冻奶茶甜到呢,牛柳丝炒意粉又好咸,我认为好难食,价钱要32元,冻饮加2元.呢个不抵食,之前有同事话呱间好难食啦,比起我平日帮亲个间,真系好唔悟,以后不会再光顾星熙啦,星马的水准太唔得,服务都系一般,食完今次,不会再有下次啦食物味道l冻奶茶,超甜,好似糖浆唔驶钱,意粉又好咸,唔好食,唯一面包同汤系ok环境l尚算唔错,店舖够大,唔难揾位服务:sales叫2次先有反应,服务普通啦番食:我不会再光顾
5-12-2011

环境l尚算唔错,店舖够大,唔难揾位

服务:sales叫2次先有反应,服务普通啦

番食:我不会再光顾