2019-06-24
屋企楼下见到呢间新餐廰,门面唔错,睇餐牌价钱又好似OK,就入去试下..入到坐低,见到班员工都系后生仔,一坐低,一个类似老板嘅肥仔就攞餐牌来招呼我..我问有咩介绍,佢就遂款介绍,感觉系几好嘅..入正题喇..我点咗冻咖啡(个名好似叫DIRTY,贪个名几衰就点咗),好浓咖啡味,合格~跟住就到呢个海鲜天使面,系冷面嚟嘅,D海鲜唔错,个汁都几夹,唔错~到最后嚟咗个甘荀合桃蛋糕,食落呢...咦,有D惊喜㖞..好味~埋单百几蚊,感觉...系OK嘅..可能第一日开张,成班员工同肥仔老板俾我感觉都几NICE,当时场内有几枱客,其中一枱有几个小朋友4围走..睇佢地同班员工有讲有笑..我估系佢地相熟朋友..成间餐廰格局再配合呢班小朋友..个感觉几得意~总括嚟讲...餐厅内环境几OK..起码坐得舒服; 至于食物质素..对于我嚟讲,咁嘅价钱+上菜速度,算系合格有余~希望佢哋可以KEEP到个质素~