2023-06-21 132 浏览
话呢间野垃圾因为除左火锅食物普通之外,主要系班侍应!!我坐个位刚好望哂成间舖头,全晚得一个景像…就系个个追嘢食!成间舖除左一个肥仔认真D做野,全晚得佢一个走出走入,其他全部人玩电话多过做野。有一个四眼妹真系癫,根本佢有9成时间都系玩电话😡(无论佢系厅面定厨房都系玩电话),睇住佢做野我真心唔想食落去!睇住佢推个垃圾桶去帮客收完碟收完垃圾,即系攞野比我食😡😡大佬呀!你只手刚刚先掂完个垃圾桶呀,洗洗手先都咁难??另外厨房个位金头髪既小姐都系劲!无论外面D客等左几耐野食都好,你都坚持长时间一手揸电话一手整野食!!结果我地比钱谂住开开心心食餐饭既人就会得到…煮出来既野食马虎难食,漏单,想揾人帮手你唔大叫系揾唔到人,(因为佢地系厨房玩紧电话😡😡)最后放弃,埋单走人!笨X一次过!呢间野真系超垃圾…仲有,放系自助区既菜…我只可以用惨不忍睹去形容😡😡😡真系好想呢间公司既高层睇到呢篇野之后再返去睇下cctv,睇下我有冇屈佢地!!我当时系21/6近晚上九点入坐既!