2023-10-06 517 浏览
一直都是支持小店 ,亦喜欢食牛腩。 食物方面 ,好既牛腩店比佢好食既实在好多,未轮到佢 ,性价比亦低 ,兼野食真系麻麻咯!而最失败系服务,完全冇对客人有最基本尊重 (特别系果位年长既女店员)。首先 ,当时我地中午两点几 ,点餐时 ,几样野都冇 ,但又唔讲咩冇 ,都算喇。 我地两个人点咗两碗面 ,菜(有沙 ,洗唔干净),饮品(冻) 等等。 跟著,我地想要杯一杯热水 ,但店员一口拒绝 。 我话想要热水饮药 ,但个后生女用左好耐时间问年长既女店员, 最后亦坚持唔俾,话只可以点冻既矿泉水 或其他冷冻饮品,系咁多,亦冇唔好意思,就行开。 最奇怪系 ,佢地好理直气壮 ,完全唔觉有问题,连唔好意思都唔觉。。。两个人食面埋单差不多二百蚊 ,连俾杯水都咁难 ,都好耐都未试过。今时今日 ,咁多人北上消费 ,其中一个原因就是呢啲咁差 兼不自觉有问题既服务质素,可悲
一直都是支持小店 ,亦喜欢食牛腩。